Sommaren har redan startat i Lessebo kommun

Personalen i omsorgen i Lessebo kommun arbetar dygnet runt, året om. Det är en verksamhet som betyder mycket för de äldre personer som har insatser från kommunen för att underlätta det dagliga livet.

- Vi söker inför varje sommar ett antal personer som kan arbeta när ordinarie personal har semester, berättar Britt Sahlberg som är enhetschef på Lessebo kommun. Vi kör med löpande urval och med goda möjligheter för personer att börja arbeta hos oss på timmar redan före sommaren.

- Vi enhetschefer i Lessebo kommun samarbetar och ser gemensamt över bemanningen för sommaren såväl som övriga tider på året, säger Kristina Bergström. Vi kan erbjuda en arbetsplats med korta beslutsvägar och hög trivsel.

Enhetscheferna menar att även om snön ligger vit på marken i januari är sommaren klart närvarande för dem. Detta inte minst då det redan nu finns möjlighet att arbeta i verksamheten som timvikarie

- Vi söker personer med utbildning som till exempel undersköterska eller annan motsvarande utbildning, säger Anna Hultmark. Meriterande är B-körkort och erfarenhet att arbeta i systemen Lifecare (ProCapita) och Visma.

I Lessebo kommun bedrivs verksamhet inom stöd och omsorg med utgångspunkt från de fyra orterna Lessebo, Hovmantorp, Kosta och Skruv. Avstånden är korta och mellan centralorten Lessebo till de tre andra orterna är det ungefär 10-15 minuters körsträcka.

Senast uppdaterad: 31 januari 2019
Publicerad: 31 januari 2019 kl. 11.35

Kommunikation

  • Olof Björkmarker - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se