Udden - bra boende för alla åldrar

Foto: Mikael Fransson

Udden ligger i Östra delarna av Hovmantorp precis intill sjön Rottnen. Direkt söder om området har det kommunala bostadsbolaget Lessebohus flerbostadshus i två våningar annars består den närmsta bebyggelsen av villor. Från Udden har du nära till mycket. Inom 1 km når du stationen, idrottsplatsen, förskola, elljusspåret och mataffären.

Lessebo kommun har beslutat att hålla en markanvisningstävling där syftet med bygge på området Udden ska leda till flyttkaruseller i samhället. Inte minst då kommunen haft medborgardialog har önskemål om att hitta bra boende i Hovmantorp efter det att man sålt sin villa. Man vill helt enkelt bo kvar på orten men i en annan boendeform.

Marktävling

Tävlingen riktar sig till byggaktörer som vill bygga och ta ett helhetsgrepp enligt tävlingens anda. Lessebo kommun använder elektronisk anbudsgivning via upphandlingsverktyget TendSign. Tekniska frågor om systemet ställs till Visma TendSign support per e-post: tendsignsupport@visma.com.

Manual, instruktionsfilm och vanliga frågor och svar finns på www.tendsign.com/support Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. TendSign support har öppet vardagar 07.00-17.00. Då TendSigns support inte har öppet dygnet runt är det viktigt att ta kontakt i god tid innan sista dag för inlämnade av tävlingsbidrag för att på så sätt garanteras teknisk support.

Systemet är kostnadsfritt för anbudsgivaren och kräver endast en enkel registrering på https://tendsign.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (klicka på "Nya leverantörer").

"Skriftliga anbud" via brev/mejl accepteras ej.

Senast uppdaterad: 1 april 2019
Publicerad: 1 april 2019 kl. 08.00

Kommunikation

  • Olof Björkmarker - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: info@lessebo.se