Få SMS när vattnet inte fungerar

Syntolkning: Ett bildmontage där det till vänster är en kartbild över Lessebo kommun i ljust grönt samt flera blå partier för sjöar. Riksvägarna 25 och 28 utmärkta i röda streck. Till höger en bild på en mobiltelefon med ett SMS där avsändaren heter "Lessebo VA".

Nu finns möjligheten att få SMS när vatten eller avlopp inte fungerar i Lessebo kommun. Det handlar om det kommunala nätet för vatten och avlopp som finns på olika orter i kommunen.

- För att öka servicen till dig som kommuninvånare kan du nu få meddelande gällande driftstörningar inom VA direkt i mobilen eller till din e-post. SMS-tjänsten har tillgång till en databas med alla offentligt tillgängliga telefonnummer kopplade till de adresser som störningarna gäller, säger Katarina Karlsson Palm som är enhetschef för vatten och avlopp på Lessebo kommun.

I samband med driftstörning och avbrott i leverans av till exempel vatten kommer Lessebo kommun skicka ut SMS som berör ditt område. Om ditt telefoner är registrerat på en adress så kommer du automatiskt få SMS.

Du kan välja att avregistrera dig, anmäla ditt nummer eller lägga till adresser i vår portal. På sidan kan du också på en karta se vilka driftstörningar som finns för stunden.

Senast uppdaterad: 22 december 2022
Publicerad: 22 december 2022 kl. 12.00

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se