Ge förslag på digitala tjänster

Lessebo kommun arbetar för att erbjuda tjänster av hög kvalitet och som ger mervärde. En del av detta är kommunens arbete med digitalisering.
Kortfattat handlar det om att med hjälp av teknik erbjuda nya och bättre tjänster som är lätta att använda, effektiva och pålitliga.

För att vi ska kunna forma tjänster och arbetssätt som passar de behov som finns, så vill vi gärna ha in tips och förslag från er medborgare. Det kan till exempel handla om förslag på e-tjänster - tjänster som kan göras via exempelvis dator eller telefon - eller förändrade arbetssätt som innebär att något blir enklare eller smidigare.

Alla idéer är välkomna så att vi kan undersöka möjligheterna! Skicka gärna in ditt förslag nedan. Har du frågor kan du kontakta Lessebo kommuns digitaliseringsstrateg Jenny Rydhammer via kommunens växel.

Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill ha svar.

Senast uppdaterad: 30 november 2020
Publicerad: 30 november 2020 kl. 08.33

Kommun och politik

• Lars Altgård (s) - Kommunalråd

• Angelica Karlsson (c) - Kommunalråd

• Christina Nyquist - Kommunchef

• Sara Nilsson - Kanslichef (IT-chef)

• Johanna Dennerhed Bengtsson - Kommunledningskoordinator

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se.