Fototävling

Har du fina bilder som är tagna i Lessebo kommun under det senaste året? Skicka in dina bilder och var med i vår årliga fototävling. 12 bilder ska vara med i kommunkalender 2023, en för varje månad. Bilderna ska vara oss tillhanda senast den 16 oktober 2022 och skickas till foto@lessebo.se. Tänk på att du behöver skicka in ett samtycke vid publicering av bild.

Berätta med kamerans hjälp om människor, händelser, naturen, vardagen och evenemangen i Lessebo kommun. Bilderna ska vara tagna i kommunen och får gärna vara överraskande, personliga och berörande. Vinterbilder brukar vara få och bilder med människor är uppskattade!


Regler och krav på bilden

Vad vinner man?

Alla som skickar in sina bilder har chans att vinna presentkort. Vår jury utser en vinnande bild för varje månad. Vinnarna får hem ett brev innan kalendern delas ut till alla hushåll.

Inlämning av bilderna

Bilderna mejlas in på foto@lessebo.se (max 10 MB) eller skickas in till Lessebo kommun, 365 31  Lessebo. Mejlar du in bilderna ange "Fototävling" i ämnesraden och skriv fotografens namn, telefonnummer och e-postadress i mejlet. Samma gäller om du delar bilderna via en webbsida. USB-minnen märks med fotografens namn, telefonnummer och eventuell e-postadress. Kuvertet ska vara märkt med ”Fototävling".

Rätt att använda bilderna

Lessebo kommun har rätt att utan ersättning använda inlämnade bilder i informations- och marknadsföringsmaterial. I de fall vi använder bilden publicerar vi fotografens namn.   

Frågor eller synpunkter

Har du frågor eller synpunkter som rör inlämningen av foton till kommunkalendern? Hör gärna av dig till oss!

  • Odette Wassenaar - Kommunikatör
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 05

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Ja Nej

Tack för din synpunkt på denna sida på vår hemisda. Om du vill att vi svarar dig, lämna epostadress eller telefonnummer.
Senast uppdaterad: 30 september 2022
Publicerad: 24 juli 2017 kl. 13.34

Kommunikation

  • Olof Björkmarker - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se