Matlådor till gymnasieelever

Uppdaterad: Det förekommer just nu distansstudier för en del elever på gymnasieskolan. Många elever som bor i Lessebo kommun studerar på en kommunal gymnasieskola i Växjö. För de eleverna kommer nu Växjö kommun ordna med matlådor under distansstudierna.

Växjö kommun har beslutat att gymnasieelever helt eller delvis åter ska vara på plats i skolan. För de som har distansundervisning erbjuder Växjö kommun matlådor. De dagar eleven har undervisning i skolan äts skollunchen där.

För elever som inte går på en kommunal gymnasieskola i Växjö

Lessebo kommun erbjuder matlådor till de som har distansundervisning och som inte går på en kommunal skola i Växjö.

Matlådor kan hämtas på varje ort i kommunen. Matlådan kommer vara kall och ska värmas. Den ska ätas den dag man hämtar. Hämtning sker måndag-fredag mellan klockan 11-13.

Om du inte hämtar ut din matlåda vid tre tillfällen är du inte längre berättigad att hämta matlåda. Det är viktigt att meddela sitt kök dagen före om man inte vill ha matlåda en speciell dag.

I samband med anmälan meddelas också eventuell specialkost.

Matlådorna hämtas vid köken på respektive ort, inte i matsalarna.

Senast uppdaterad: 25 januari 2021
Publicerad: 22 januari 2021 kl. 10.57