Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Måltider i grundskolan

grundskola maltid
Skolmåltiderna är en del av utbildningen. Syftet med måltiderna, förutom att bli mätt i magen är bidra till god hälsa och hållbara bra måltidsvanor. Vi vill väcka elevers nyfikenhet till att upptäcka nya smaker och maträtter.

Matsedel för grundskolan.

Skolmaten i mobilen

I appen "Skolmaten" finns matsedlar för alla grundskolor i Lessebo kommun. Appen finns till alla smartphones och surfplattor. Sök "Skolmaten" i din appbutik för att hämta ner appen. Du kan även hitta skolmatsedeln på www.dinskolmat.selänk till annan webbplats.

Nyhet i grundskolans restauranger från hösten 2018

Vi erbjuder två maträtter varje dag i våra skolrestauranger i grundskolan. Vi vill ge våra matgäster valmöjlighet, ett ökat utbud och bidra till klimatsmarta måltider. Framför allt ger det en fin möjlighet att upptäcka nya smaker och få spännande måltidsupplevelser. Nya maträtter kan utmana matgäster till att våga smaka något nytt, upptäcka nya råvaror och kanske hitta en ny favoriträtt. Detta är ett steg i måltidsverksamhetens satsning på att minska klimatpåverkan från vår mathantering vilket ingår som ett strategimål i kommunens Energi- miljö- och klimatstrategiska program. En av maträtterna är med fisk, fågel och kött i variation och den andra maträtten är "Dagens klimatsmarta" som är vegetarisk.

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Ja Nej

Tack för din synpunkt på denna sida på vår hemisda. Om du vill att vi svarar dig, lämna epostadress eller telefonnummer.
Senast uppdaterad: 24 september 2018
Publicerad: 11 september 2018 kl. 07.44

Måltidsverksamheten

  • Sara Nilsson - tillförordnad måltidschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 09

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
Storgatan 78
365 31 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: info@lessebo.se