Konsulttimmen - kostnadsfri rådgivning

Med Konsulttimmen får du som är företagare i Kronoberg tillgång till sex kostnadsfria konsulttimmar. Konsulttimmen är för dig som har företag i någon av kommunerna Ljungby, Markaryd, Alvesta, Älmhult, Växjö, Lessebo, Uppvidinge eller Tingsryd. Rådgivningen utförs av kvalificerade konsulter och specialister som valts ut och upphandlats av Region Kronoberg.            

Det här är Konsulttimmen

Idén är enkel: om våra företag utvecklas, utvecklas hela Kronoberg. Konsulttimmen erbjuder kostnadsfri rådgivning och affärsutveckling för dig som är småföretagare i Kronobergs län. Tjänsten erbjuder dig upp till sex konsulttimmar helt kostnadsfritt. Här kan du läsa mer om Konsulttimmen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

18 Konsulter, fyra områden

Konsulttimmen erbjuder affärsutveckling inom fyra kompetensområden, var och ett med kvalificerade specialister. Här kan du läsa mer om de fyra kompetensområdena Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vem riktar sig Konsulttimmen till?

Stödet riktar sig till dig med F-skattsedel, oavsett bolagsform, ekonomi i balans och med mellan 0–49 anställda. Den enda motprestationen är att du fyller i några enkätsvar så att vi kan göra konsulttimmen ännu bättre! 

Ansökan

Vill du testa några konsulttimmar? Här kan du ansöka om konsulttimmar. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 1 december 2017
Publicerad: 1 december 2017 kl. 09.55

Näringslivskontoret

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se.

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: info@lessebo.se