Nyhetsbrev från Företagsfabriken

Företagsfabriken är Kronobergs gemensamma inkubator som arbetar med tillväxtföretag. Deras nyhetsbrev har precis kommit ut och innehåller en hel del matnyttigt.

Hur kommer jag igång med företaget?

Vi är flera som jobbar med affärsutveckling i Kronobergs län. Vi hjälper dig att komma vidare och utvecklas, så att du blir framgångsrik i ditt företagande. Du kan börja med din kommuns näringslivskontor eller så kontaktar du några av våra vänner på t.ex. Drivhuset, Nyföretagarcentrum, Almi eller Coompanion m.fl.

Kronobergs kommuner samarbetar kring näringslivsfrågor. Kontaktpersoner i respektive kommun hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Bravo Hub

I Företagsfabrikens kalender Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du spännande saker. Som till exempel Bravo Hub med forskare och studenter vid Linnéuniversitetet. Du hälsas välkomna till After Work och entreprenöriellt nätverkande. Bli inspirerad av tidigare studenter och forskare som nu driver företag på sina innovationer och affärsidéer.
Tisdag den 25 september kl 17-19.30.
Tillsammans med våra vänner i Kronoberg: Almi, Coompanion, Drivhuset, Nyföretagarcentrum och Videum Science Park, besvarar vi alla dina frågor och funderingar om hur du tar dig vidare.

Senast uppdaterad: 11 september 2018
Publicerad: 11 september 2018 kl. 14.17

Näringslivskontoret

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se.

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: info@lessebo.se