Måltidsverksamheten bedrivs under årets alla dagar. Våra matgäster finns inom omsorg, förskolor och skolor. Våra gäster är med andra ord mellan ett år och dryga hundra.
Matsedlar upprättas centralt med målsättningen att måltiderna ska hålla likvärdig kvalitet oavsett var i kommunen de tillagas. Vi gör en matsedel för förskolor, en för skolor samt en matsedel för omsorgen. Varje dag tillagar vi även många olika specialkoster för att kunna tillgodose alla våra matgästers behov utifrån medicinska skäl: sjukdom, intolerans, födoämnesöverkänslighet, allergier och konsistensanpassning.
Måltiderna produceras i hög grad från grunden i verksamhetens sex tillagningskök. Målsättningen är att erbjuda vällagade, näringsriktiga och successivt fler nyskapande, klimatsmarta menyer i våra restauranger. Ett långsiktigt utvecklingsarbete har påbörjats som ska kunna bidra till en positiv helhetsupplevelse kring måltiderna för världens viktigaste matgäster.
Tillagningsköken finns i: